Κοπή πίτας και γενική συνέλευση 2023

Αγαπητά μέλη του ΠΑ.Σ.Μ.Μ.Ο
Το Δ.Σ. του συλλόγου μετά από αίτημα μελών και καθώς άλλαξε ο τρόπος διεξαγωγής της Γ.Σ. από διαδικτυακή σε υβριδική και για την καλύτερη προετοιμασία της, αποφάσισε να μεταθέσει την τακτική Γενική Συνέλευση του ΠΑΣΜΜΟ που αρχικώς είχε προγραμματιστεί να γίνει διαδικτυακά για τις 31/3/23. Η νέα ημερομηνία που έχει οριστεί για την Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας είναι για την Κυριακή 09 Απριλίου 2023 και ώρα 18:00μμ στην αίθουσα του Νερού στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.
Η Γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί υβριδικά, δηλαδή, με φυσική παρουσία για όσους θα έχουν την δυνατότητα να παραβρεθούν και ταυτόχρονα διαδικτυακά για όσους βρίσκεστε μακριά ή αντιμετωπίζετε θέματα μετακίνησης και αδυνατείτε να παρευρίσκεστε δια ζώσης. Θα σας σταλεί εγκαίρως ο σύνδεσμος για να συνδεθείτε και να συμμετέχετε διαδικτυακά, Για όσους θα έχετε την ευκαιρία να παραβρίσκεστε δια ζώσης θα γίνει και η κοπή της Βασιλόπιτας μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης.

Θέματα:
1.Παρουσίαση των οικονομικών απολογισμών 2019-2020 – 2021 του απελθόντος Δ.Σ. Παρουσίαση Πρ. Ταμίας ΔΣ Γιάννης Χαντζαρίδης & πρ. Πρόεδρος Δέσποινα Ζαπουνίδου
2.Οικονομικός απολογισμός 2022 – Παρουσίαση Ταμίας ΔΣ Απόστολος Χαριτωνίδης
3.Απολογισμός δράσεων του συλλόγου– Παρουσίαση Γεώργιος Βασιλειάδης Πρόεδρος ΠΑΣΜΜΟ
4.Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής Κος.Γιάννης Χαντζαρίδης & πρ. Πρόεδρος Κα. Δέσποινα Ζαπουνίδου
5.Συζήτηση επί των θεμάτων που θα παρουσιαστούν
6.Κοπή Βασιλόπιτας για όσους συμμετέχουν δια ζώσης – Όποιο από τα μέλη μας επιθυμεί να θέσει κάποιο θέμα προς συζήτηση παρακαλούμε να στείλει email στο pasmmo@gmail.com και να το αναφέρει για να προστεθεί στο πρόγραμμα.

Αφορά όσους συμμετέχουν διαδικτυακά, παρακαλούμε θερμά να έχετε βεβαιωθεί ότι έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή Zoom πριν από την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης. Εναλλακτικά μπορείτε να συνδεθείτε με τον browser ( περιηγητή ) Προσοχή: Σύμφωνα με το άρθρο 7 του καταστατικού του συλλόγου μας δικαίωμα ψήφου στις συνελεύσεις έχουν τα οικονομικός τακτοποιημένα μέλη. Δηλαδή όσοι έχουν καταβάλει την συνδρομή των 20 € για το τρέχον έτος 2023.

Το Δ.Σ. με πρόταση του προέδρου βασιζόμενοι στο άρθρο 8 του καταστατικού και με σκεπτικό να εγγραφούν όσα περισσότερα μέλη γίνεται και να αποκτήσουμε πολυφωνία και να μπορέσουμε να ενδυναμώσουμε τον σύλλογο μας με νέα μέλη.

1.Αποφάσισε και αναστέλλει το κόστος εγγραφής των νέων μελών για όσους εγγραφούν στον σύλλογο έως 31/3/23.
2.Παράλληλα και με σκεπτικό την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των μελών στην Γενική Συνέλευση, το Δ.Σ. έχει αποφασίσει και δίνει την δυνατότητα μη καταβολής του ποσού των 20 Ευρώ της ετήσιας συνδρομής 2023 για τα μέλη που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Για να υπάρχει η δυνατότητα εξαίρεσης των μελών από την συνδρομή του 2023 παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε ένα σύντομο email στο pasmmo@gmail.com στο οποίο θα μας ζητάτε να εξαιρεθείτε της συνδρομής σας για το έτος 2023 για να μπορέσετε να συμμετάσχετε στην Γ.Σ. Διευκρινίζουμε ότι τα μέλη που θα αιτηθούν την εξαίρεση τους θα πρέπει να συμμετάσχουν στη Γ.Σ. σε αντίθετη περίπτωση η εξαίρεση από τη συνδρομή δεν ισχύει.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων
Εκ μέρους του Δ.Σ.
Πρόεδρος
Γεώργιος Βασιλειάδης